image

Integrationer

Integrera ES Kassasystem med andra system!

Fortnox är det moderna sättet att administrera din bokföring!

Med vår integration till Fortnox kan du synkronisera dina fakturor, Z-rapporter, artiklar, lagersaldo m.m.
Du spar både tid och pengar genom att koppla ES Kassasystem till Fortnox. Du eller din personal skapar enkelt en faktura i kassan, för att sedan administrera och skicka ut denna till kunden via Fortnox.

Dessutom spar du både tid och pengar!Personalkollen automatiserar allt från tidsrapportering och schemaläggning till lönehantering!

Med ES Kassasystem integrerat mot Personalkollen får du en helintegrerad stämpelklocka direkt i kassan, samt att din försäljningsstatistik synkroniseras direkt in på ditt konto på Personalkollen.se!Caspeco effektiviserar din schemaläggning och lönehantering!

Med ES Kassasystem kopplat mot Caspeco får du en helintegrerad stämpelklocka direkt i kassasystemet. Din personals instämplade tider och försäljningsstatistik synkar direkt in i Caspeco!I ES Kassasystem kan du med hjälp av SEQR betala med din telefon!

Med SEQR kan du samla alla kvitton digitalt och ta del av erbjudanden direkt i mobilen. Allt kunden behöver göra är att med SEQR-appen skanna en QR-kod vid kassan och godkänna betalningen med sin pin-kod.
Snabbt, säkert och enkelt. Seqr är också anpassad för NFC-teknik.CashGuard - ett säkert sätt att hantera kontanter!

Självfallet kan du koppla ihop ES Kassasystem med CashGuard. CashGuard är ett slutet kontanthanteringssystem med syfte att öka produktivitet och minska eventuell rånrisk - både intern såväl extern.

Istället för den sedvanliga kontantknappen som efter avslutat köp öppnar en kassalåda har du med CashGuard ett komplett system med mynthantering på kundens sida och sedelhantering på kassörens sida.ES Kassasystem Weborder - beställningssystemet på webben!

Vill du att dina kunder skall kunna beställa och betala direkt i mobilen eller på webben? Med ES Kassasystem är det möjligt!

Vi har tillsammans med webbyrån "Grafikfabriken" tagit fram en integrerad lösning för att kunna lägga beställningar och betala direkt på webben. Du får din egen designade hemsida med ett flertal betalningsmöjligheter - ihopkopplad med ES Kassasystem!- UNDER UTVECKLING -

Med ES Kassasystem och Alipay sammankopplat kan du öka din försäljning mot kinesiska kunder!

Med Alipay hittar kinesiska turister er handelsplats direkt i mobilen. Turister får en push-notis när de anländer till en ny stad och där de ser er profil med information om ert utbud, öppettider och vägbeskrivning.

Alipay är en digital plånbok i mobilen som används av fler än 520 miljoner kinesiska konsumenter. Nu kan även svenska handelsplatser ta betalt och marknadsföra sig mot kinesiska konsumenter med hjälp av Alipay.

Med ES Kassasystem kan du skicka en betalning direkt till kundens Alipay-app. Oerhört enkelt!


- UNDER UTVECKLING -

Med ES Kassasystem och Pricer kan du enkelt och smidigt prismärka dina varor via elektroniska hyllkantsetiketter!

Pricers system för elektronisk prismärkning hjälper dig att spara tid med automatiska prisuppdateringar. Det är mer kostnadseffektivt än papper, och förbättrar kundernas upplevelse med korrekt, tillförlitlig prissättning.
Pricer använder snabba sändare/mottagare för tvåvägskommunikation – systemet får bekräftelse från etiketterna att prisändringarna utförts.

Enkelt, diskret och med låga underhållskostnader!